^Vrati na vrh
Contact Information
Telephone: 063/80-46-527
e-mail:zoran2310@gmail.com

SKLAD

SKLADNO I FUNKCIONALNO

 • 1 Kreiranje sajtova

  Prema potrebama klijenta, kreiramo sajtove u Joomla i Wordpress tehnologiji od projektovanja, instalacije na internetu, do instaliranja svih potrebnih dodataka. Programiranje u HTML, PHP, JavaScript...
  Read Me...
 • 2 Edukacija zaposlenih

  Zaposlenim radnicima, zaduženim za rad na sajtu, pomažemo na konkretnim primerima za njihov sajt. Na raspolaganju smo od 7:00 do 24:00 h, 7 dana u nedelji. Za svako konkretno rešenje, šaljemo i pisano uputstvo.
  Read Me...
 • 3 Specijalizovani smo za škole

  Specijalizovani smo za osnovne i srednje škole i već imamo gotova rešenja, što nam omogućava najpovoljnije cene usluga. Radimo potpunu ili delimičnu administraciju i ažuriranje sajta, što zavisi od vaših potreba i zahteva.
  Read Me...
 • 4 Administracija sajta

  Najpovoljnije ažuriranje sajta. Ažuriranje podrazumeva svakodnevno ažuriranje podataka. Dodavanje podataka za nekoliko sati od momenta primljenog zahteva. U slučaju hitnosti, postavljamo sadržaj i za nekoliko minuta, pod uslovom da ne treba raditi obradu podataka (spajanje fajlova, konverzija, obrada slika...), povremeni bekap, ažuriranje novih verzija...
  Read Me...
 • 5 Priprema i obrada podataka

  Besplatna obrada podataka, pre postavljanja na sajt. Na zahtev klijenata, obradjujemo podatke pre postavljanja na sajt. Ova obrada podrazumeva: resize i konverzija slika, konverzja DOCX i XLSX podataka u PDF. i HTML
  Read Me...

Бројач посета

019923
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
13
15
32
17077
32
371
19923

Your IP: 34.226.244.254
2021-08-03 05:53

АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРИЈАВУ ПРЕДШКОЛАЦА ПРЕКО САЈТА ШКОЛЕ

Кликните ОВДЕ и укључите школу у коришћење ове апликације.

Ако сте школу већ раније пријавили за коришћење неке од наших апликација, не треба поново да се пријављујете. Треба само да нам пошаљете захтев да вам укључимо ову апликацију. Захтев треба послати са меила који је већ уписан приликом ранијег пријављивања.

Апликацију можете слободно поставити на свој сајт и почети са коришћењем.
Фактуру региструјемо и шаљемо месец дана након пријављивања.
Ако школа у, том року, одустане од коришћења, неће имати обавезу плаћања.
Рок за плаћање је 45 дана.

Цена апликације за једну школску годину износи

1500,00 (хиљадупетстотина) динара

 

Опис рада апликације

 

Апликација "Пријава детета за упис у предшколско" намењена је основним школама и креирана је са намером да се омогући родитељима да пријаве своју децу за упис у предшколско, користећи форму за пријаву која се налази на сајту школе.

Ова апликација пројектована је тако да свака школа може да је постави на свој сајт.

Форма  за пријаву детета изгледа овако (ово је само слика форме):

prijava prvaka forma

Текст на форми који гласи: "Овде је коментар број 1. Овај текст школа сама уписује и мења. Дужина коментара је 255 карактера.", свака школа, која користи ову апликацију, може увек променити и прилагодити својим потребама. Текст може бити дужине до 255 карактера. 

Текст који је на форми црвене боје, школа, такође, сама уписује и мења према својим потребама Овај текст може бити дужине до 255 карактера. Није обавезно да се овај текст унесе, а и њега можете мењати накнадно.

За коришћење ове апликације на свом сајту, школа треба да се пријави и попуни податке о школи. Затим треба кликнути на дугме "ПОШАЉИ". Подаци о школи ће бити сачувани у бази.

 

Одмах, након пар секунди, добићете на свој Е-маил скрипт фајл (index.php), и ПДФ упутство за постављање ове скрипте на свој сајт. 

Кликом на дугме "ПОШАЉИ", школа је аутоматски укључена и може ову апликацију да користи одмах, а уплату треба да изврши након пријема профактуре.

Кликните ОВДЕ и укључите школу у коришћење ове апликације.

 

COPYRIGT sklad web FREE JOOMLA TEMPLATES