АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРИЈАВУ ПРЕДШКОЛАЦА ПРЕКО САЈТА ШКОЛЕ

Кликните ОВДЕ и укључите школу у коришћење ове апликације.

Ако сте школу већ раније пријавили за коришћење неке од наших апликација, не треба поново да се пријављујете. Треба само да нам пошаљете захтев да вам укључимо ову апликацију. Захтев треба послати са меила који је већ уписан приликом ранијег пријављивања.

Апликацију можете слободно поставити на свој сајт и почети са коришћењем.
Фактуру региструјемо и шаљемо месец дана након пријављивања.
Ако школа у, том року, одустане од коришћења, неће имати обавезу плаћања.
Рок за плаћање је 45 дана.

Цена апликације за једну школску годину износи

1500,00 (хиљадупетстотина) динара

 

Опис рада апликације

 

Апликација "Пријава детета за упис у предшколско" намењена је основним школама и креирана је са намером да се омогући родитељима да пријаве своју децу за упис у предшколско, користећи форму за пријаву која се налази на сајту школе.

Ова апликација пројектована је тако да свака школа може да је постави на свој сајт.

Форма  за пријаву детета изгледа овако (ово је само слика форме):

prijava prvaka forma

Текст на форми који гласи: "Овде је коментар број 1. Овај текст школа сама уписује и мења. Дужина коментара је 255 карактера.", свака школа, која користи ову апликацију, може увек променити и прилагодити својим потребама. Текст може бити дужине до 255 карактера. 

Текст који је на форми црвене боје, школа, такође, сама уписује и мења према својим потребама Овај текст може бити дужине до 255 карактера. Није обавезно да се овај текст унесе, а и њега можете мењати накнадно.

За коришћење ове апликације на свом сајту, школа треба да се пријави и попуни податке о школи. Затим треба кликнути на дугме "ПОШАЉИ". Подаци о школи ће бити сачувани у бази.

 

Одмах, након пар секунди, добићете на свој Е-маил скрипт фајл (index.php), и ПДФ упутство за постављање ове скрипте на свој сајт. 

Кликом на дугме "ПОШАЉИ", школа је аутоматски укључена и може ову апликацију да користи одмах, а уплату треба да изврши након пријема профактуре.

Кликните ОВДЕ и укључите школу у коришћење ове апликације.