^Vrati na vrh
Contact Information
Telephone: 063/80-46-527
e-mail:zoran2310@gmail.com

SKLAD

SKLADNO I FUNKCIONALNO

 • 1 Kreiranje sajtova

  Prema potrebama klijenta, kreiramo sajtove u Joomla i Wordpress tehnologiji od projektovanja, instalacije na internetu, do instaliranja svih potrebnih dodataka. Programiranje u HTML, PHP, JavaScript...
  Read Me...
 • 2 Edukacija zaposlenih

  Zaposlenim radnicima, zaduženim za rad na sajtu, pomažemo na konkretnim primerima za njihov sajt. Na raspolaganju smo od 7:00 do 24:00 h, 7 dana u nedelji. Za svako konkretno rešenje, šaljemo i pisano uputstvo.
  Read Me...
 • 3 Specijalizovani smo za škole

  Specijalizovani smo za osnovne i srednje škole i već imamo gotova rešenja, što nam omogućava najpovoljnije cene usluga. Radimo potpunu ili delimičnu administraciju i ažuriranje sajta, što zavisi od vaših potreba i zahteva.
  Read Me...
 • 4 Administracija sajta

  Najpovoljnije ažuriranje sajta. Ažuriranje podrazumeva svakodnevno ažuriranje podataka. Dodavanje podataka za nekoliko sati od momenta primljenog zahteva. U slučaju hitnosti, postavljamo sadržaj i za nekoliko minuta, pod uslovom da ne treba raditi obradu podataka (spajanje fajlova, konverzija, obrada slika...), povremeni bekap, ažuriranje novih verzija...
  Read Me...
 • 5 Priprema i obrada podataka

  Besplatna obrada podataka, pre postavljanja na sajt. Na zahtev klijenata, obradjujemo podatke pre postavljanja na sajt. Ova obrada podrazumeva: resize i konverzija slika, konverzja DOCX i XLSX podataka u PDF. i HTML
  Read Me...

Login Form

Бројач посета

009821
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
7
4
7
7012
31
489
9821

Your IP: 3.236.126.69
2020-07-05 02:55

АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРИЈАВУ ПРВАКА ПРЕКО САЈТА ШКОЛЕ
са додатком "Термини тестирања"

Опција "Термини тестирања" додата је од школске 2020/2021 године и омогућава да школа дефинише термине за тестирање, а родитељи да изаберу термин приликом пријављивања детета преко сајта школе.
Ви дефинишите термине за 15 минута и пратите када је ко пријављен 

Кликните ОВДЕ и укључите школу у коришћење ове апликације.

Апликацију можете слободно поставити на свој сајт и почети са коришћењем.
Ако се пријавите до краја фебруара, профактуру региструјемо и шаљемо месец дана након пријављивања.
Ако школа, у том року, одустане од коришћења, неће имати обавезу плаћања.
Рок за плаћање је 45 дана.
 


Цена апликације за једну школску годину износи

2000,00 (двехиљаде) динара

 

Опис рада апликације

 

Апликација "Пријава детета за упис у први разред" намењена је основним школама и креирана је са намером да се омогући родитељима да пријаве своју децу за упис у први разред, користећи форму за пријаву која се налази на сајту школе.

Ова апликација пројектована је тако да свака школа може да је постави на свој сајт.

Форма  за пријаву детета изгледа овако (ово је само слика форме):

prijava prvaka forma

Текст на форми који гласи: "Стручни сарадник школе ће Вас позвати, ради договора и да закаже тестирање" је већ програмски унет у поље за унос текста, али га свака школа, која користи ову апликацију, може увек променити и прилагодити својим потребама. Текст може бити дужине до 255 карактера. 

Текст који је на форми црвене боје креирала је стручна служба ОШ "Лаза Костић", Нови Београд и он је видљив само на њиховом сајту. Свака школа може и овај текст креирати према својим потребама. Овај текст може бити дужине до 255 карактера. Није обавезно да се овај текст унесе, а и њега можете мењати накнадно.

За коришћење ове апликације на свом сајту, школа треба да се пријави и попуни податке о школи. Затим треба кликнути на дугме "ПОШАЉИ". Подаци о школи ће бити сачувани у бази.

Одмах, након неколико секунди, добићете на свој Е-маил скрипт фајл (index.php), и ПДФ упутство за постављање ове скрипте на свој сајт. 

Кликом на дугме "ПОШАЉИ", школа је аутоматски укључена и може ову апликацију да користи одмах, а уплату треба да изврши након пријема профактуре.

Кликните ОВДЕ и укључите школу у коришћење ове апликације.

 

COPYRIGT sklad web FREE JOOMLA TEMPLATES